Summoners War

Summoners War

Tips voor beginners

Je begint met een Fire Hellhound. Hou deze! Maak hem 4 sterren en awaken hem en geef hem runes (fatal 4/blade 2).

Richt je op het scenario tot je de Water Magic Knight krijgt. Ook deze bewaren en runen (awakenen nog niet nodig). Deze blijft erg belangrijk, ook in end-game.

Dan zijn er een aantal monsters die relatief makkelijk te krijgen zijn. Deze zullen je het leven erg snel aangenamer maken dit zijn:

Wind Pixie (Shannon) - link

Dit 2 sterren monster heeft zeer goeie utility skills die je zelf in end-game dungeons nog kunt gebruiken. Houden, andere pixies voeren, runen, awakenen. 

Wind Warbear (Ramagos) - link

Letterlijk een beest. Kan in zijn eentje dungeons en bazen verslaan als je eenmaal de goeie runes hebt. Houden, andere warbears voeren, runen en awakenen.

Fire Harpu (Colleen) - link

Goeie starter healer. Haar 3e skill is zo goed als permanent als haar skills maxed (dit doe je door andere harpu's aan haar te voeren). Daarnaast kan ze ook de attack power van bazen reduceren.

Water Garuda (Konamiya) - link

Kan een ander monster een extra beurt geven met een attack buff. Kan ook je hele team cleansen van debuffs. Goeie support!

Wind Griffon (Bernhard) - link

Deze begint op 3 sterren. 1 van de snelste monsters in het spel. Wat voor de Wind Pixie gold, geldt ook voor Bernhard. Houden, andere griffons voeren, runen, awakenen. 

Fire Inugami - Raoq - link

1 van mijn persoonlijke favorieten. Ik had hem niet gelijk in het begin maar kreeg hem halverwege. Wat een feest om hem in je party te hebben. Elke keer als Raoq een monster doodt, valt hij nog een keer aan. De eerdere dungeons kan hij in zn 1'tje prima farmen. Dus dan stuur ik Raoq + 3 low level monster het level in, Raoq slaat alles dood en mijn low level monsters krijgen experience. Houden, andere inugami's voeren (BEHALVE LIGHT!!), runen en awakenen.

Water Howl - Lulu - link

Een makkelijk te verkrijgen maar oh zo goeie healer! Iig tot 4 sterren evolven, awakenen en andere howls voeren!

Er zijn nog veel meer goeie monsters. Zeker binnen de 3 stars. Maar de monsters hierboven moet je NOOIT wegdoen.

LINKS:

Newbie Guide

Algemene site

Fusion Hexagram

Monster Ratings

Level guide

Je eerste 6*

Friend or Food

Rune guide