Aanbieding Pathfinder

Voor de geïnteresseerden. Om Pathfinder Society te spelen moet je PDF'jes hebben met je naam gewatermerkt. Vandaag kan dit nog goedkoop bij een soort van Kickstarter, Humble Bundle. "Pay what you want" en je krijgt dan een aantal pdf's als digitale download.

 

EDIT : het is niet echt een kickstarter, meer een goede doelen donatie. Door te teamen met een goed doel kun je dus en doneren aan een goed doel met een beloning daar tegenover. Of het hele bedrag aan de aanbieder doneren, wat je wil. Grappig concept.

Drizzt Live Action Movie

Tsja, wishfull thinking. Deze gasten hebben een poging gedaan. Moet zeggen, ben best wel onder de indruk van de stukjes tussen Entriri (fout gecast) en Drizzt. Vooral het laatste stuk. Ziet er best wel leuk uit!

Battlechasers

Wou jullie aandacht toch weer even vestigen op deze game. Wat een prachtige art. Ook een Kickstarter project (reeds gefunded). Hou deze in de gaten!